Fernie old skool

Fernie is een klein dorpje met een hoop vriendelijke mensen, een mijn, een lokale brouwerij en een bergje waar het gruwelijk kan sneeuwen, vooral vorige week dus wij gaan door naar Revelstoke!

<a href="http://www.olivierkil helpful resources.com/wp-content/uploads/2012/03/03032012208.jpg”>

6 Replies to “Fernie old skool”

  1. Volgens mij heb ik ooit wel eens op die Bizzards geskied… en toen hadden we het nog niet over float… Nu waren een set coomba’s niet genoeg om een beetje boven te blijven… maar dat is een luxeprobleem! 🙂

  2. Fout, waren Quattro’s, en dat was omdat je met je eigen Rossignol’s niet overweg kon!

  3. Alle begin is moeilijk, maar ondertussen is hij ouder, wijzer en een veeeeeeel betere skiër :o)

  4. Precies! Toen hadden we (mijn ouders en ik) die skis op de groei gekocht, met een carriere als palenrammer in het vooruitzicht. Wist ik veel dat er mensen waren die zich overal vanaf wierpen en korte bochtjes trokken.

    Ondertussen ben ik wel wijzer… korte bochtje moeten want anders knuffel je in no-time een boom…

Comments are closed.